Stappenplan

Stappenplan

Minderwatt® heeft een professionele, resultaatgerichte aanpak op het terrein van duurzame lichtoplossingen. Van aanvraag, inventarisatie, tot advies, lichtplan en -berekeningen. Ook financiering - en dat is uniek - behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard alles in samenwerking met onze partners, vakbekwame installateurs met technisch inzicht en ervaring in talloze lichtprojecten.
minderwatt® in 6 stappen:

1 Inventarisatie
De werkwijze van minderwatt® start met de gratis inventarisatie door iemand uit ons vakkundig team. Wat aan energiebesparing binnen uw organisatie mogelijk is, hangt van zeer veel factoren af. Om helder te krijgen welke besparing realistisch is, zullen wij eerst met een verlichtingscan en lichtmetingen de huidige verlichting en het gebruik in kaart brengen.

2 Advies
Vervolgens wordt er een gedetailleerd en helder adviesrapport gemaakt met daarin ondermeer de offerte, armatuurgegevens, lichtberekeningen, exploitatieoverzicht, energiebesparing, besparing op energiekosten, besparing op vervanging, terugverdientijd en de subsidiemogelijkheden.

3 Proefopstelling
Indien gewenst verzorgt minderwatt® een proefopstelling en bemonstering, zodat u inzicht krijgt in zaken als behoud van lichtniveau in relatie tot kostenreductie.

4 Financiering
Een investering op het gebied van energiebesparing heeft in eerste instantie wellicht meer impact op de financiële situatie van uw organisatie dan gewenst. Deze investering kan echter eenvoudig geminimaliseerd worden door de unieke financieringsmogelijkheid van minderwatt®. In samenwerking met een Nederlandse
financieringsmaatschappij heeft u de gelegenheid uw investering over meerdere jaren te spreiden. Daarnaast kunt u middels een fiscale regeling een substantieel deel in mindering brengen op de fiscale winst.

5 Realisatie
De uiteindelijke realisatie wordt verzorgd door een van de selecte partners van minderwatt®. Zij verstaan hun vak en hebben samen met ons - Maas & Hagoort Lampen en minderwatt® - tal van lichtprojecten tot een succes gebracht. De installatie van energiebesparende oplossingen ziet u direct terug op uw energienota.

6 Evaluatie
Uiteraard nemen wij samen met u achteraf alles nog eens door. Nazorg is een aspect dat minderwatt® en haar partners hoog in het vaandel hebben. Elke tevreden klant is een ambassadeur en zo maken we met z’n allen van minder meer.

Vraag direct een gratis quick-scan aan en zie hoeveel u
kunt besparen op energie.


Delen |